• Gratis verzending vanaf € 350
  • iDEAL
  • Gratis verzending vanaf € 350
  • iDEAL

Feel Good Paintings in verschillende interieurs

Ria was gelijk verkocht wanneer ze de geschilderde zonnebloemen zag. Zelf houdt ze namelijk erg van tuinieren en geven de zonnebloemen een vakantie-gevoel aan haar leeshoekje.

Tessa gaf Feel Good Paintings de opdracht om een schilderij op maat te maken in een horizontale vorm, zodat het schilderij de keuken en het zitgedeelte met elkaar zal verbinden. Omdat de studio waarin zij woont niet heel groot is, heeft ze gekozen voor een kleurenpalet met veel wit om de studio ruimtelijk te houden en rust in te brengen.

Pieter en Jannie hebben het eerste exemplaar van de 'Waterlelies' (schilderij rechts) in hun Franse villa gehangen. Het haalt een stukje natuur van buiten naar binnen. Door de donkere stoelen straalt het hoekje warmte en harmonie uit en kunnen zij er heerlijk genieten van een goed glas wijn na een lange wandeling in de groene omgeving.

Bij Bart en Diana hangt het schilderij 'Purple Rain'. Het is een uitgesproken schilderij door het speelse kleurencontrast paars met wit. Daarom blijf je getriggerd om er naar te kijken. Als je inzoomt zie je zelfs roze en groene streken. Dit maakt het een mooie combinatie met een bos veldbloemen op het dressoir.

In Jelle’s huiskamer hangt een schilderij op maat van Feel Good Paintings. Hij koos voor de kleuren geel, groen, blauw en wit en voor een extra grote afmeting 100 x 80 cm. Het eindresultaat is een horizon met huizen, water en bomen als je kritisch kijkt. Jelle is er in ieder geval erg blij mee, want het schilderij blijft hem fascineren en zijn blauwe woonaccessoires komen nu ook tot zijn recht.