• Gratis verzending vanaf € 350
  • iDEAL
  • Gratis verzending vanaf € 350
  • iDEAL
Kunstenares Marianne van der Haar

Kunstenares Marianne van der Haar

In 2003 ben ik naar de Wackers Academie gegaan om te leren schilderen volgens het aloude ambacht. Ondanks dat ik er veel geleerd heb, gaf dit me toch niet die voldoening en dat plezier wat ik aan creativiteit wil beleven. Aldus, ben ik verder gegaan op mijn zoektocht en ben even bij de Zondagsschilders in Amsterdam binnengelopen en heb uiteindelijk zelf een coach in de armen genomen. Met name om te leren, maar nog meer om te kijken wat nou eigenlijk mijn ding is met schilderen.

En uiteindelijk, na lang vijfen en zessen, ben ik gewoon maar eens gaan doen wat ik eigenlijk altijd al graag wilde doen en dat is gewoon mijn gang gaan op het doek. Doen waar ik zin in heb, dingen uitproberen en zoeken naar wat ik mooi en ook onvoorspelbaar vind. Waar is de harmonie, maar wat is ook weer niet saai en vooral expressief. Ik laat me graag inspireren door Jackson Pollock, Willem de Kooning, Mark Rothko, Gerhard Richter en meer expressionisten. En zoals Picasso zei “ik heb een idee en uiteindelijk wordt het iets anders”, meestal gaat het zo.

Deelname in Jaarboek Kunstenaars 2023.

Officieel lid van De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars.

Online coach & mindful analist

Sinds 2017 ben ik online coach en mindful analist. Ik lees jouw verhaal, ik lees tussen de regels door, ik heb veel mensenkennis, ik stel vragen en jij gaat je eigen verhaal schrijven, je eigen problematiek ontvouwen en je nieuwe koers definiëren. Je hebt mij gewoon eventjes nodig om het weer zelf te doen.

Online Mindful Analysis Traject

Je bent mens en je kiest voor mindful analysis. Het enige waar het om draait is jouw verhaal. Als mindful analyst faciliteer ik dit alles en zal je steeds met de juiste vragen motiveren om verder te schrijven. Ieder leven is uniek, en ook de situatie waarin jij je bevindt is dat; de manier waarop je schrijft, wat je zelf benadrukt. Of het nu gaat om een keuze in je loopbaan, een gecompliceerde relatie, een scheiding of stress.

Online coach voor bedrijven

Toenemende concurrentie, technologische ontwikkelingen, een veelheid aan communicatiemiddelen en krapte op de arbeidsmarkt zorgen ervoor dat werknemers sneller van baan kunnen wisselen en ook gemakkelijker die beslissing nemen. De werknemer van nu hecht minder waarde aan de dikke lease-auto, maar meer aan ontwikkelingsmogelijkheden en persoonlijke groei.

Als de werkgever coaching niet als losstaand van het werk ziet, maar als wezenlijk onderdeel van het werk (waar hij/zij zelf ook deel van uitmaakt), dan is online coaching een zeer comfortabele aanvulling op zowel de prestaties van de werknemer als de organisatie in het geheel.

Lijkt jou dit passend voor jezelf of voor je bedrijf? Kijk voor meer informatie op www.mariannevanderhaar.nl